Ο απόλυτος TechValue προβολέας ανακοινώθηκε από την Xiaomi!

Η Xiaomi δεν λέει να σταματήσει να δημιουργεί νέα προϊόντα. Για την ακρίβεια έχει βγάλει τόσα πολλά που πλέον δεν τους προλαβαίνουμε εδώ στο TechValue!

Όταν με βλέπετε ενθουσιασμένο με ένα προϊόν είναι κυρίως γιατί έχει ανταγωνιστική τιμή, αξιόλογα χαρακτηριστικά και είναι αξιόπιστο. Ο λόγος για τον Mijia Mi Home Projector lite που ανακοινώθηκε για την αγορά της Κίνας και δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού η αρχική του τιμή θα ξεκινάει από 364$!

προβολές Xiaomi

Ο Mi Home προβολέας έχει μικρό μέγεθος και μπορεί να προβάλει από 40″ έως και 200″ με native αναλογία 1.2:1. Ο προβολέας διαθέτει 500 ANSI LED λάμπα με διάρκεια ζωής 30.000 ώρες και υποστηρίζει HDR10!

Το καλό δεν τελειώνει εδώ όμως αφού ο οικονομικός προβολέας της Xiaomi έχει και ενσωματωμένα ηχεία. Μάλιστα υποστηρίζουν Dolby Atmos, αλλά και DTS. Τέλος, υποστηρίζει Mi TV, φωνητικές εντολές στο τηλεχειριστήριο και έχει υποδοχές για HDMI, USB και aux.

Διαθεσιμότητα ακόμα δεν γνωρίζουμε, αλλά είναι πολύ πιθανό να τον δούμε στους γνωστούς resellers για αγορά από εξωτερικό στην τιμή που πρέπει!

Asus ZenFone 8 Android