Δίπλωμα οδήγησης από μια εφαρμογή με όλες τις ερωτήσεις

Ετοιμάζεσαι να δώσεις για δίπλωμα οδήγησης; Αυτή η εφαρμογή θα σου λύσει τα χέρια, αφού δεν θα χρειάζεται να κουβαλάς το βιβλίο μαζί σου για να διαβάζεις. Με αυτή την εφαρμογή θα μπορείς να εξασκήσεις τις γνώσεις σου και να ετοιμαστείς για τις εξετάσεις, ακόμα και αν είσαι έξω για καφέ ή στη παραλία.

Περιέχει όλες τις ερωτήσεις που πρέπει να γνωρίζεις πριν πας για εξετάσεις. Η εφαρμογή έχει περίπου μισό εκατομμύριο εγκαταστάσεις και πάνω από 3.000 αξιολογήσεις, με συχνές ενημερώσεις, για να μην μείνει ανενημέρωτη.

εφαρμογή δίπλωμα οδήγησης

Υπάρχουν διαφορετικά κεφάλαια και έχει την επιλογή για τυχαία σειρά ή χειροκίνητη επιλογή, για να εξασκήσεις τα αδύναμα σημεία σου με ερωτήσεις. Ακόμα και να έχεις δίπλωμα, μπορείς να ακονίσεις τις γνώσεις σου επάνω στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας με αυτή την εφαρμογή και να γίνεις καλύτερος οδηγός.

Η χρήση της εφαρμογής είναι εύκολη και χρησιμοποιεί εικόνες, ώστε να γίνουν πιο κατανοητές οι ερωτήσεις. Η επιλογή της απάντησης γίνεται με ένα κλικ και στο τέλος σου εμφανίζει το συνολικό σκορ με τα λάθη που έκανες, ώστε να βελτιωθείς. Τέλος υπάρχει επιλογή για να αποθηκεύεις τις ερωτήσεις που θεωρείς δύσκολες ώστε να τις έχεις μαζεμένες για επανάληψη άμεσα.

Η εφαρμογή λέγεται “Δίπλωμα Αυτοκινήτου” και θα την βρεις στο Play Store.

Asus ZenFone 8 Android