Δημιουργία όμορφων videos με φωτογραφίες με μερικά κλικ

Καθημερινά τα λέμε στο TechValue.gr, κάθε βράδυ στις 8, για την εφαρμογή της ημέρας. Σήμερα, θα δούμε μια εφαρμογή με την οποία μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα videos με τις εικόνες που θέλεις, μόνο με μερικά κλικ και χωρίς καμία απολύτως γνώση μοντάζ.

Η χρήση της εφαρμογής είναι τραγικά απλή. Απλώς επιλέγεις τις εικόνες με τις οποίες θέλεις να δημιουργήσεις το video και στη συνέχεια το μόνο που έχεις να κάνεις να επιλέξεις ανάμεσα από δεκάδες themes.

εφαρμογές για βίντεο

Ανάλογα με τις εικόνες που έχεις βάλει, θα πρέπει να επιλέξεις και το κατάλληλο theme για να ταιριάζει με το ύφος και το στυλ που έχουν οι εικόνες σου. Οι επιλογές όμως δεν σταματάνε εκεί. Για όποιον θέλει να το πάει ένα βήμα πιο πέρα, υπάρχουν και έξτρα επιλογές.

Για παράδειγμα, σε κάθε theme μπορεί να υπάρχουν 2 ή περισσότερα τραγούδια για να επιλέξεις. Δίνει την επιλογή για διαφορετικά φίλτρα, αν θέλουμε να το παίξουμε πιο πολύ hipster φάση.

εφαρμογές για βίντεο

Αφού έχουμε επιλέξει όλα αυτά που θέλουμε, πατάμε το μπλε κουμπί και, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το τελικό video είναι έτοιμο. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν και έχει περίπου μισό εκατομμύριο αξιολογήσεις στο Play Store, με συνολική βαθμολογία 4.7. Καθώς δοκίμαζα την εφαρμογή αντιμετώπισα κάποια κολλήματα, αλλά τίποτα σημαντικό.

Η εφαρμογή ονομάζεται “Quik – Free Video Editor for p” και μπορείς να την βρεις στο Play Store.

Asus ZenFone 8 Android