Το μέλλον της ασύρματης φόρτισης ήρθε με εμβέλεια 30 εκατοστών

Η ασύρματη φόρτιση μπορεί να έχει έρθει για τα καλά σε πολλά ακριβά κινητά, αλλά δεν είναι όσο ασύρματη θα θέλαμε. Πολλές από τις υπάρχουσες υλοποιήσεις δεν είναι και ό,τι καλύτερο έχουμε δει, αφού αν τοποθετήσεις μερικά χιλιοστά λάθος το smartphone, δεν πρόκειται να φορτίσει. Ακόμα, όλες αυτές οι λύσεις μπορούν να φορτίσουν μόνο μέχρι μια συσκευή.

ασύρματη φόρτιση

Ασύρματη φόρτιση

Τη λύση ήρθε να δώσει μια εταιρεία startup με το Pi, όπως ονόμασε το νέου τους δημιούργημα. Κατασκεύασε μια συσκευή που μοιάζει σαν μικρό φωτιστικό με φουτουριστική σχεδίαση και μπορεί να φορτίσει ασύρματα κινητά που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση. Αυτό σημαίνει πως, αν είσαι κοντά στο Pi, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικά το κινητό όσο αυτό φορτίζει.

Έχει εμβέλεια 30 εκατοστών και η εταιρεία ισχυρίζεται πως μπορεί να φορτίσει μέχρι 4 συσκευές ταυτόχρονα με μέγιστη ταχύτητα. Αν προστεθούν περισσότερα κινητά, τότε η ταχύτητα φόρτισης μειώνεται. Μπορεί τα 30 εκατοστά να μην φαντάζουν και τόσο ικανοποιητικά, αλλά είναι μια εξαιρετική αρχή και εξέλιξη της ασύρματης φόρτισης.

Η καλύτερη λύση όμως είναι κινητά με μεγάλη μπαταρία, ώστε να μην έχουμε ανάγκη έξτρα gadget. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη για το κοινό το 2018 και θα κοστίζει κάτω από 200$. Μπορείς να εκδηλώσεις ενδιαφέρον εδώ.

από

Asus ZenFone 8 Android