Απενεργοποίηση προσωπικού τηλεφωνητή Wind ΤΏΡΑ

Τι θα μάθεις:

  • Aπενεργοποίηση προσωπικού τηλεφωνητή Wind με τον κωδικό ##002#.
  • Πρόσβαση στις ρυθμίσεις προώθησης κλήσεων για κινητά Android.
  • Τι κατάφερε το TechValue μέσα από αυτό το άρθρο.

Τι πιο ενοχλητικό και “άδικο” από το να πραγματοποιήσεις μία κλήση, ο αποδεκτής να μην απαντήσει και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να χρεωθείς από τον αυτόματο προσωπικό τηλεφωνητή και μάλιστα χωρίς να αφήσεις μήνυμα. Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε διάφορους τρόπους για την απενεργοποίηση τηλεφωνητή Wind.

απενεργοποιηση τηλεφωνητη wind

Απενεργοποίηση τηλεφωνητή Wind με κωδικό

Ο πιο γρήγορος τρόπος που δουλεύει για όλα τα κινητά τηλέφωνα είναι να καλέσεις τον “κωδικό” ##002#. Κάλεσε το παραπάνω νούμερο όπως ακριβώς το βλέπεις χωρίς χρέωση και αμέσως θα εμφανιστεί στην οθόνη του κινητού μήνυμα ότι όλες οι προωθήσεις κλήσεων έχουν απενεργοποιηθεί. Με αυτόν τον κωδικό σύμφωνα με την Wind απενεργοποιούνται όλες οι προωθήσεις κλήσεων. Παρόλα αυτά αν θες να το πας ένα βήμα πιο πέρα συνέχισε να διαβάζεις τον δεύτερο τρόπο απενεργοποίησης.

Απενεργοποίηση τηλεφωνητή από τις ρυθμίσεις

Ο δεύτερος και πιο “ψαγμένος” τρόπος μπορεί να γίνει από τις ρυθμίσεις του Android. Πλοηγήσου στις ρυθμίσεις κλήσεων και επέλεξε το μενού προώθηση κλήσεων. Εκεί ανάλογα με την έκδοση του Android θα βρεις 4 επιλογές προώθησης κλήσεων. Αν δυσκολεύεσαι να βρεις το μενού χρησιμοποίησε την αναζήτηση που υπάρχει στις ρυθμίσεις και ψάξε για προώθηση κλήσεων ή call forwarding.

  • Πήγαινε στις ρυθμίσεις
  • Εντόπισες το μενού “ρυθμίσεις κλήσεων”
  • Στην συνέχεια επέλεξε την “προώθηση κλήσεων”
To TechValue έστρωσε την Wind!

Το συγκεκριμένο άρθρο επί 1 συνεχόμενο χρόνο ήταν πρώτο στις αναζητήσεις της Google με χιλιάδες χρήστες να διαβάζουν τον οδηγό απενεργοποίησης, αλλά και την παρακάτω παράγραφο που “αποκαλύπτει” τις τακτικές της Wind. Πλέον επεξεργάστηκε τις οδηγίες που δίνει στη σελίδα της και είναι όλα αρκετά πιο ξεκάθαρα.

Η Wind φαίνεται να έχει “κρύψει” καλά τον κωδικό απενεργοποίησης αφού παρόλο που είμαι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους έρευνες δυσκολεύτηκα να τον βρω στο επίσημο site. Δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη τηλεφωνητής και χαρακτηρίζεται ως “είδος” προώθησης κλήσεων. Προσοχή αν είστε επαγγελματίας και έχετε εφαρμόσει ειδικές ρυθμίσεις γιατί ο παραπάνω κωδικός θα απενεργοποιήσει όλες τις προωθήσεις.

απενεργοποίηση τηλεφωνητή για wind

Asus ZenFone 8 Android